1/3

Terreno não urbanizável para Venda

Moires--, --
€ 170.000
10.600 m²

Nota

Anúncio atualizado em 10/02/2024
Descrição

referência: EK-6115123

Αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια απαράμιλλη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και τη γαλήνια ομορφιά της παραθαλάσσιας ζωής. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, απομονωμένη περιοχή, ενώ παράλληλα έχει άμεση πρόσβαση σε επαρχιακό δρόμο , καθιστώντας την πρόσβαση σε αυτόν εύκολη και άνετη.

Παρέχει μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν παράδεισο κοντά στη θάλασσα, όπου μπορούν να δημιουργήσουν το ονειρεμένο τους σπίτι ή επιχειρηματικό εγχείρημα. Είναι ιδανικό για την ανέγερση μιας κατοικίας, ενός εξοχικού σπιτιού ή ακόμα και για επένδυση σε τουριστικό ακίνητο, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ζήτηση για παραθεριστικές κατοικίες σε αυτήν την περιοχή.

Το οικόπεδο διαθέτει όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα και έχει ελεγχθεί για οποιεσδήποτε υποχρεώσεις ή περιορισμούς σχετικά με την ανάπτυξη. Η συνδυασμένη πρόσβαση στη θάλασσα και στον επαρχιακό δρόμο προσθέτει αξία και ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και για εξερεύνηση της περιοχής.

Εάν αναζητάτε ένα μοναδικό κομμάτι γης που προσφέρει την ιδανική συνδυασμένη εμπειρία απόμακρης φύσης και παραθαλάσσιας ζωής σε μία προσιτή τιμή , τότε αυτό το οικόπεδο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια προβολή, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno não urbanizável
Superfície
10.600 m²
Informações de preço
Preço
€ 170.000
Preço por m²
16 €/m²
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado