Apartamento T4 muito bom estado, segundo andar, Chrisaki, Caliteia

Caliteia
€ 260.000
5+ quartos
160 m²
3+ casas de banho
Andar 2
Não Elevador
Anúncio atualizado em 19/06/2024
Descrição

referência: 1226

Καλλιθέα, Χαροκόπου: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 160τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση υγρααερίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 3 είναι master, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, εξωτερική αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1978 και διαθέτει θεα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα που στην ουσία είναι αποτελέστε από δύο διαμερίσματα με ανεξάρτητη θέρμανση με λέβητα αερίου το κάθε ένα, που τώρα λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα με το άλλο. Σε κεντρικό σημείο της πόλης και με δύο θέσεις ανοιχτές στάθμευσης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 260.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1226 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
160 m²
quartos
5+ (4 quartos, 3 outros), 3+ casas de banho
andar
2° andar
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 260.000
Eficiência energética
ano de construção
1978
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gás
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante