1/24

Vivenda familiar 115 m², muito bom estado, Centro, Agia Varvara

Agia Varvara
€ 190.000
4 quartos
115 m²
1 casa de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: W-02QHMA

Πρόκειται για μια πολύ φωτεινή και άνετη μονοκατοικία, με εμβαδόν 115 τ.μ., κοντά στο κέντρο της πόλης, μόλις 500 μέτρα από το σταθμό μετρό της Αγίας Βαρβάρας.
Το ακίνητο διαθέτει μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με κήπο, που υπόσχεται στους νέους ιδιοκτήτες του αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το σπίτι έχει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια άκρως εργονομική κουζίνα και μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, που προσδίδει μια αύρα ζεστασιάς και θαλπωρής στο χώρο.
Μεγάλα πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι η μεγάλη αποθήκη, η πόρτα ασφαλείας, ο συναγερμός, τα κουφώματα αλουμινίου, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και η θέρμανση με φυσικό αέριο.
Αυτή η μονοκατοικία είναι ιδανική για οικογένειες, που επιζητούν την άνετη διαβίωση, κοντά στο κέντρο της πόλης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αγία Βαρβάρα βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Κορυδαλλού Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενώ απέχει μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πόλη πήρε το όνομά της από τον ιστορικό ναό της Αγίας Βαρβάρας. Ο ναός αποτελεί διατηρητέο μνημείο και έχει μεγάλη αρχαιολογική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική σημασία καθώς γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Η Αγία Βαρβάρα εκτείνεται στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω ενώ μια από τις δύο εισόδους της πόλης βρίσκεται στην Ιερά Οδό. Αποτελεί μια σύγχρονη, όμορφη κι ανθρώπινη πόλη με καλές τεχνικές υποδομές και δίκτυα. Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάπτυξης του Δήμου, έχει περιοριστεί το ύψος των οικοδομών και έχει αυξηθεί το αστικό πράσινο και οι κοινόχρηστοι χώροι φτάνοντας στο 33% της συνολικής έκτασης.
Η μεγάλη ομοιομορφία της Αγίας Βαρβάρας είναι αισθητή σε όλη την έκτασή της, καθώς ο επισκέπτης συναντά μικρές κλασικές μονοκατοικίες, σαν συγκροτήματα το ένα δίπλα στο άλλο τα οποία διαθέτουν παραδοσιακές αυλές αλλά και παραδοσιακές εισόδους που θυμίζουν την Αθήνα της παλιάς εποχής. Είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο και τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναβαθμίζεται σταδιακά.
Προσβασιμότητα: Ο νέος σταθμός του μετρό στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας έχει δώσει μια νέα πνοή στο δήμο, κάνοντας την πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας ευκολότερη, σε απόσταση μόλις σε 10 λεπτών από το Μοναστηράκι αλλά και παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή του απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας καθώς και η γειτνίαση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή του Αιγάλεω, σε συνδυασμό τη γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
115 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 190.000
Preço por m²
1.652 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1979
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante