Apartamento T2 Κέντρο, Centro, Argyroupoli

ArgyroupoliΚέντρο
€ 320.000
3 quartos
82 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Anúncio atualizado em 09/04/2024
Descrição

referência: S230

Κωδικός ακινήτου: S230 - Αργυρούπολη Κέντρο Άλσος Υμηττού - Θέση Πατητήρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 82 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 2000 μέτρα - Τιμή: 320.000 €
Έχουμε την ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια εξαιρετική επένδυση στην πολυπόθητη περιοχή της Αργυρούπολης. Πωλείται ένα διαμέρισμα στον 1ο όροφο με συνολική επιφάνεια 82 τ.μ., το οποίο υπόσχεται υψηλή απόδοση και ενεργειακή αποτελεσματικότητα κατηγορίας Α+.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει ατομική θέρμανση με αέριο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την ησυχία και την απόλυτη θερμομόνωση.
Με εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, πάρκινγκ και αποθήκη 8 τ.μ., το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.
Με την απόσταση από τη θάλασσα μόλις 6000 μέτρα, απολαύστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ενώ το αεροδρόμιο απέχει 30000 μέτρα και το μετρό μόλις 2000 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλη την πόλη.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια αξιόπιστη επένδυση στην αγορά ακινήτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας για την προβολή αυτού του εξαιρετικού διαμερίσματος.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
82 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 320.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante