Apartamento T1 Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 117.000
2 quartos
40 m²
1 casa de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 04/04/2024
Descrição

referência: 778454

Πωλείται στην Μπότσαρη, πλήρως ανακαινισμένο, με σύγχρονη αρχιτεκτονική και διακόσμηση, διαμέρισμα 40τμ, στον 2ο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, με σίτες, και τα δάπεδα είναι με Πλακάκια. Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, με καναπέ, τραπεζαρία με καρέκλες, διπλό κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρα, ντουλάπα και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, φούρνο, κεραμικές εστίες, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Είναι με ωραία μπαλκόνια στην σαλοκουζίνα και στο δωμάτιο. Βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Θάλασσα, Σχολείο, Λαική αγορά, Super Market, Είναι κατάλληλο για Φοιτητές, για Βραχυχρόνια Μίσθωση, και για Επένδυση. Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €117.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
40 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 117.000
despesas de condomínio
€ 10/mês
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante