1/13

Maisonette novo, sexto andar, Perivolia, Galatsi

Galatsi
€ 632.600
4 quartos
160 m²
3 casas de banho
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 08/08/2024
Descrição

referência: 17310

Η νεόδμητη αυτή οικοδομή στα Καραγιαννέικα Γαλατσίου αποτελεί ένα σύγχρονο κτίριο με πολυτελή διαμερίσματα, σχεδιασμένο για να προσφέρει μέγιστο φυσικό φωτισμό και υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά σε μελλοντικό σταθμό μετρό και σε εμπορικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας εξαιρετική συνδεσιμότητα και άμεση πρόσβαση σε πολλές ανέσεις. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από αστική ανάπτυξη και αυξανόμενη ζήτηση, γεγονός που καθιστά το ακίνητο ιδανική επιλογή τόσο για κατοίκηση όσο και για επένδυση.

Το κτίριο είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει πιστοποίηση LEED για περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ενσωματώνει προηγμένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως υβριδικό ηλιακό σύστημα με εφεδρική μπαταρία. Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με πολυτελή υλικά, έξυπνα συστήματα ελέγχου, θερμαινόμενα δάπεδα και ιταλικές κουζίνες, ενώ η ασφάλεια των κατοίκων ενισχύεται μέσω προηγμένων συστημάτων ασφαλείας και πρόσβασης.

Οι εξωτερικοί χώροι του κτιρίου είναι διαμορφωμένοι για να προσφέρουν ηρεμία και ιδιωτικότητα, ενώ τα ανώτερα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι. Με τον συνδυασμό του μοντέρνου σχεδιασμού, των πολυτελών ανέσεων και της εξαιρετικής τοποθεσίας, το ακίνητο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κατοίκηση και επένδυση σε μια περιοχή με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης.
Características
Tipologia
Maisonette
Contrato
Venda
Andar
6
Andares do Edifício
6
Elevador
Sim
Superfície
160 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
3
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 632.600
Preço por m²
3.954 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+10 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante