Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Μπάνιο
Λογότυπο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
1/15
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Estúdio Παρθένη Κωνσταντίνου, 263 34, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΠαρθένη Κωνσταντίνου, 263 34, Πάτρα
€ 66.000
2 quartos
34 m²
1 casa de banho
Andar 1º
Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 1-205

Κωδικός ακινήτου: 1-205 - Πάτρα Μπεγουλάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 34 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2001 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη 5 τ.μ., A/C, ηλεκτρικές συσκευές, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 66.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-205 - Πάτρα Μπεγουλάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια υπέροχη, επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio σε ιδανική θέση στο ημιώροφο(υπερυψωμένο ισόγειο). Με συνολική επιφάνεια 34 τ.μ., αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2001 με ενεργειακή κλάση Α, προσφέροντας άριστη θερμομόνωση και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, ενώ η θέα της σε ανοιχτό ορίζοντα είναι εντυπωσιακή.

Τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και τα πατώματα από πλακάκι προσδίδουν μια αίσθηση σύγχρονης αισθητικής, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Ο ανελκυστήρας διευκολύνει τη μετακίνηση στον ημιώροφο, ενώ η αποθήκη 5 τ.μ. είναι ιδανική για την αποθήκευση αντικειμένων. Επιπλέον διαθέτει και ράμπα για ΑΜΕΑ.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με A/C, έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ τα μπαλκόνια 10 τ.μ. προσφέρουν μια όμορφη θέα και ένα ευχάριστο περιβάλλον για χαλάρωση. Με απόσταση μόλις 2500 μέτρα από τη θάλασσα και 3000 μέτρα από την πόλη, αυτό το ακίνητο συνδυάζει την ηρεμία της υπαίθρου με την άνεση της πόλης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη γκαρσονιέρα/studio στην Πάτρα Μπεγουλάκι με τιμή μόλις 66.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε μια ξενάγηση στο ακίνητο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει
Características
Tipologia
Estúdio
Contrato
Venda
Andar
Mezanino
Elevador
Sim
Superfície
34 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 66.000
Preço por m²
1.941 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 10/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+12 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante