Estúdio Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
€ 115.000
2 quartos
49 m²
1 casa de banho
Andar 2
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 12/04/2024
Descrição

referência: 836238

LUX ανακαινισμένο διαμέρισμα 49τ.μ. ,2ου ορόφου στην περιοχή του Ιπποκράτειου.
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως , φωτεινό και αποτελείται από σαλοκουζίνα, δωμάτιο, μπάνιο και μπαλκόνι. Επίσης είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ατομική θέρμανση αερίου, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι πρώτης ποιότητας, κλιματιστικό κ.α.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο μοναδικής αισθητικής σε πολύ καλή τοποθεσία ιδανικό είτε για ιδιοκατοίκηση ,είτε για εκμετάλλευση.

Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 49 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1968 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Λαϊκή αγορά, Super Market. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €115.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
49 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 115.000
Eficiência energética
ano de construção
1968
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante