Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/2
Εξωτερικός χώρος

Maisonette novo, rés-do-chão, Centro, Calamária

Calamária
€ 430.000
5 quartos
158 m²
3+ casas de banho
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: ELS140

Κωδικός ακινήτου: ELS140 - Καλαμαριά Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 158 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 430.000 €
Κωδικός ακινήτου: ELS140 - Καλαμαριά Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ μοντέρνο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 158 τ.μ. η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνετο και πολυτελές κατάλυμα σε μια από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές της Καλαμαριάς, στον Άγιο Ιωάννη. Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC που προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023  και  είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών, και έχουν ξεκινήσει τα εσωτερικά επιχρίσματα. Πληροί όλα τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας, με ενεργειακή κλάση Α+ και θέρμανση αντλίας θερμότητας για εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος.

Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα, ενώ η αρχιτεκτονική του επιτρέπει την είσοδο φυσικού φωτός σε όλους τους χώρους του. Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και διπλό ενεργειακό υαλοπίνακα, σε συνδυασμό με την επιλογή πλακακίων μεγάλων διαστάσεων επώνυμων κατασκευαστών, δημιουργούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για εσάς και την οικογένειά σας.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος εξασφαλίζεται με θωρακισμένη πόρτα εισόδου, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Η πρόσβαση στον υπόγειο χώρο αποθήκευσης γίνεται εύκολα μέσω ανελκυστήρα.

Οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στον κοινόχρηστο κήπο, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κλιματισμό, συναγερμό, διπλά τζάμια και ανοιχτωσιά για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Το κτίριο διαθέτει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και παροχές, όπως κέλυφος θερμοπρόσοψης με βάση τις προδιαγραφές ΚΕΝΑΚ, κουζίνες και ντουλάπες επώνυμων κατασκευαστών, ενδοδαπέδια θέρμανση, εγκατάσταση συστήματος συναγερμού και πυρανίχνευσης, δίκτυο οπτικών ινών και εσωτερικό δίκτυο ethernet. Επιπλέον, υπάρχει προεγκατάσταση για κλιματισμό και ατομική παροχή ρεύματος στον χώρο στάθμευσης για μελλοντική φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό και πολυτελές διαμέρισμα στην Καλαμαριά με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ενεργειακή κατηγορία Α+. Τιμή πώλησης: 430.000 €
Elysian real estate
Επικοινωνια : +30 6908700184 , +30 6948213401
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Sim
Superfície
158 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 430.000
Preço por m²
2.722 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Opções adicionais

Contactar o anunciante