1/8

Vivenda familiar 190 m², Centro, Artemida (Loutsa)

Artemida (Loutsa)
€ 315.000
5+ quartos
190 m²
3 casas de banho
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 06/08/2024
Descrição

referência: EK-6305729

Μεζονέτα 190 τετραγωνικά σε τρία επίπεδα, ανεξάρτητη, σε οικόπεδο 228 τετραγωνικά, με κάλυψη 63 τετραγωνικά μέτρα περίπου, κατασκευής 2011 . Αχρησιμοποίητη βρίσκεται σε στάδιο αποπεράτωσης εσωτερικά και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου (κήπος).
Εσωτερικά χρειάζεται τοποθέτηση δαπέδου στο καθιστικό (σαλόνι - τραπεζαρία) με δάπεδο της επιλογής του πελάτη. Επίσης 2 κουζίνες της επιλογής του πελάτη, καθώς και ντουλάπες υπνοδωματίων, υπό την υπόδειξη του κατασκευαστή.
Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με το πρώτο επίπεδο να δύναται να γίνει ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ξεχωριστή ανεξάρτητη είσοδο στην μεζονέτα που αποτελείται από σάλο κουζίνα, τζάκι, λουτρό, αποθήκη ,υπνοδωμάτιο και έχει είσοδο από το πλάι.
Συνεχίζουμε στο δεύτερο επίπεδο υπερυψωμένο ισόγειο με την κεντρική είσοδο στο καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, τζάκι και ένα wc και μεγάλη βεράντα με ιδιωτικότητα.
Τρίτο επίπεδο που διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με ντουλάπες της επιλογής του πελάτη, ένα μπάνιο.
Απεριόριστη θέα θάλασσα και βουνό, βεράντες υπνοδωματιων, ελεύθερη, φωτεινή και ηλιόλουστη μεζονέτα με φυσικό φωτισμό, εξαερισμό. Έχει ηλεκτρικά ρολά σίτες και BBQ .
Εξωτερικά θα παραδωθεί με ινοξ κουπαστές όπως και εσωτερικά ή κατ επιλογή του πελάτη με εναλλακτική επιλογή τζάμι. Ο κήπος θα παραδοθεί με την κατάλληλη διαμόρφωση και φύτευση.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο ακίνητο που προορίζονταν για ιδία χρήση,ως εκ τούτου έχει την βέλτιστη ποιότητα κατασκευής. Χτισμένη πάνω σε βράχο, την καθιστά ιδιαίτερα αντισεισμική την κατασκευή, σε συνδυασμό με την αυστηρή επίβλεψη των ιδιοκτητών, πέραν του επιβλέποντος μηχανικού κ.λ.π. Όλοι οι χώροι είναι τακτοποιημένοι.
Θα παραδοθεί με τις λίγες εκκρεμότητες του αποπερατωμένες.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Superfície
190 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3
Varanda
Sim
Aquecimento
Central
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 315.000
Preço por m²
1.658 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2011
  • Aquecimento

    Central
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+5 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante