1/3

Apartamento T4 novo, sétimo andar, Centro, Calamária

Calamária
€ 650.000
5 quartos
195 m²
2 casas de banho
Andar 7
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 02/09/2024
Descrição

referência: 31270

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 194Τ.Μ. ΣΕ 150Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕΔΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ 7ο-8ο ΟΡΟΦΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ-SMART ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ (KONE), ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ UPONOR, ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΛΕΒΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ DAIKIN, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ALUMIL, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ BAUMIT, ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΖΑΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ TEXECOM, ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΡΙΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ STOSA Ή SCAVOLINI, ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΤΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΑΝΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, 400 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, 1 ΚΟΥΖΙΝΑ, 1 ΣΑΛΟΝΙ, ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ, 2 ΜΠΑΝΙΑ KAI 1 WC.  ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ, ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ: 7ος ΟΡΟΦΟΣ: 3Δ2ΜΠΧΟΛ 8ος ΟΡΟΦΟΣ: ΣΚWC Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ B+. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΤΙΜΗ 650.000€ | ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: #31270.
Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:
Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010
Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60
e-mail: info@lymperopoulos.gr
Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr
Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό». Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.
Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του.
Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
7
Elevador
Sim
Superfície
195 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 650.000
Preço por m²
3.333 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B+

Opções adicionais

Contactar o anunciante