1/25

Vivenda familiar 290 m², muito bom estado, Lefkakia, Náuplia

Náuplia
€ 430.000
5+ quartos
290 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 24/08/2024
Descrição

referência: LE450

Kωδ. Ακινήτου LE450

Αυτή η κατοικία αποτελείται από δύο (2) αυτόνομα οροφοδιαμερίσματα και έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 290 τετραγωνικά μέτρα σε οικόπεδο 500τ.μ.

Διαμέρισμα 1 - Ισόγειο

Η είσοδος στο ακίνητο γίνεται από το μονοπάτι του κήπου που οδηγεί στο ισόγειο (145 τ.μ.) αυτό το διαμέρισμα απαιτεί μερική ανακαίνιση. Αποτελείται από μια ηλιόλουστη, ευρύχωρη ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και ένα καθιστικό που διαθέτει μεγάλες μπαλκονόπορτες που δίνουν υπέροχη θέα στον κήπο, τη γειτονιά και μακρινή θέα στη θάλασσα με πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι. Ένας διάδρομος οδηγεί σε ένα w.c. επισκεπτών, ένα μπάνιο και 3 τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια.

Διαμέρισμα 2 - 1ός όροφος

Μια στεγασμένη εξωτερική σκάλα οδηγεί στον τελευταίο όροφο, που κατασκευάστηκε το 2010, παρουσιάζει μια πιο σύγχρονη επιλογή, με ένα έτοιμο για διαβίωση ρετιρέ διαμέρισμα 95 τετραγωνικών μέτρων σε άριστη κατάσταση, το οποίο προς το παρόν ενοικιάζεται, προσφέροντας άμεση απόδοση της επένδυσης.

Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας που διαθέτει υπέροχη πανοραμική θέα από τα μεγάλα παράθυρα προς την περιοχή και τη θάλασσα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα τζακούζι και ένα WC. Μια εσωτερική πόρτα οδηγεί σε έναν ημιτελή χώρο περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης αυτού του ημιτελούς χώρου σε προέκταση κατοικίας ή δημιουργία 3ου αυτόνομου διαμερίσματος - σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Το ισόγειο περιλαμβάνει υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκη, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Επιπλέον, το επίπεδο αυτό διαθέτει έναν ξεχωριστό χώρο γραφείων περίπου 15 τετραγωνικών μέτρων με εξωτερικό WC.

Υπάρχει ένας ώριμος κήπος στο μπροστινό μέρος του ακινήτου με διάφορα δέντρα και θάμνους και το οικόπεδο εκτείνεται σε 500 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται εντός των ορίων του χωριού και προσφέρει απεριόριστη θέα στην περιοχή και έχει θέα στη θάλασσα.

Επί του παρόντος είναι χωρισμένο σε 2 ξεχωριστά διαμερίσματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του μελλοντικού ιδιοκτήτη, προσφέρει ευέλικτες λύσεις για ενοικίαση ή πώληση.

H βαθμίδα Ενεργειακής Απόδοσης είναι βασισμένη στην χρονολογία κατασκευής και δεν είναι απόλυτη.

Πληρεί προδιαγραφές νέου δανείου "Το πρώτο μου σπίτι"

Αποστάσεις :
Παραλία Τολού : 5 χλμ.
Παραλία Πλάκας : 5 χλμ.
Παραλία Αρβανιτιάς : 7 χλμ.
Ναύπλιο : 6 χλμ.
Τολό : 6 χλμ.
Αθήνα : 140 χλμ.

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
Ασπασια Αθηναιου | info@propertyshop.gr | 6945 154189

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
290 m²
Quartos
5+
Quartos
6
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem, 3 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 430.000
Preço por m²
1.483 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Ασπασία Αθηναίου