1/20

Vila familiar 1200 m², Plagiari, Mikra

Mikra
€ 2.200.000
4 quartos
1.200 m²
3+ casas de banho
Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 19/03/2024
Descrição

referência: 11

Κωδικός ακινήτου: 11 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1200 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και 4 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 2.200.000 €
"Κωδικός ακινήτου: 11 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια εκπληκτική βίλα, πλήρως επιπλωμένη σε 3 επίπεδα με συνολική επιφάνεια 1200 τ.μ. Κατασκευασμένη το 2005, αυτή η εντυπωσιακή κατοικία προσφέρει άνετους χώρους και μοναδικές ανέσεις. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, εξασφαλίζοντας άνεση και ιδιωτικότητα σε κάθε επισκέπτη. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ η θέα προς το τοπίο είναι απεριόριστη. Η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ υπάρχει και ανελκυστήρας για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού.

Η ιδιωτική πισίνα και ο καταπράσινος κήπος δημιουργούν μια ηρεμιστική ατμόσφαιρα, ενώ το εσωτερικό του σπιτιού διαθέτει τζάκι για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Η οργανωμένη αποθήκη, οι άνετοι χώροι στάθμευσης και ο εντυπωσιακός playroom συμπληρώνουν τις πολλές παροχές του ακινήτου.

Τέλος, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με A/C, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, και εσωτερική σκάλα, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο διαβίωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να καλωσορίσετε την οικογένειά σας σε αυτήν την εξαιρετική κατοικία!

Τιμή: 2.200.000 €
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Sim
Superfície
1.200 m²
Quartos
4
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 2.200.000
Preço por m²
1.833 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2005
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante