1/24

Vivenda familiar Σταμ.Βαφειαδάκη 15, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα, Ermoupoli, Syros

SyrosΣταμ.Βαφειαδάκη 15, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα
€ 2.500.000
5+ quartos
380 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 11/09/2024
Descrição

referência: 4888

Σύρος, Άγιος Νικόλαος: Πωλείται ιστορική νεοκλασσική και διατηρητέα οικία 3 επιπέδων συνολικού εμβαδού 380 τμ. στην περιοχή του Αγίου Νικολάου δίπλα στην περιοχή Βαπόρια. Στην οικία έχουν διασωθεί δύο εξαιρετικές οροφογραφίες, μία στην εξωτερική σκεπαστή βεράντα και μία στην μεγάλη σάλα. Το οίκημα είναι από πέτρα, εκτείνεται σε 3 επίπεδα με βεράντες που περιστοιχίζονται από χαρακτηριστικά κιγκλιδώματα και θέα προς τον 'Αγιο Νικόλαο και τα Λαζαρέττα. Στην οικία υπάρχουν έπιπλα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό καθώς και άλλα που αγοράστηκαν από παλαιοπωλεία.
Η οικία έχει την εξής διαμόρφωση χώρων:
Στο α επίπεδο έχουμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 80 τμ. που περιλαμβάνει καθιστικό με 2 χτιστούς καναπέδες και κρεβάτια, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο. Επίσης υπάρχει λεβητοστάσιο και αποθήκη.
Στο β επίπεδο , ανεβαίνοντας την μαρμάρινη σκάλα αντικρίζουμε την σκεπαστή βεράντα με τα όμορφα κιγκλιδώματα και την οροφογραφία ενώ μία ξεχωριστή θέση έχει το μπαλκόνι πάνω από την κυρίως πόρτα εισόδου. Μπαίνοντας στην κυρίως οικία 180τμ. αντικρίζουμε το μεγάλο σαλόνι με την άλλη εξαιρετική οροφογραφία ,2 κρεβατοκάμαρες με μπάνια , σαλόνι καθιστικό, τραπεζαρία,  κουζίνα και μπάνιο. Στο χώρο υπάρχει μια εσωτερική αυλή στην οποία υπάρχουν 3 πηγάδια και  δεξαμενή συλλογής βρόχινου νερού.
Από αυτήν την εσωτερική αυλή και ανεβαίνοντας μία περίτεχνη ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο γ επίπεδο της οικίας όπου συναντάμε αρχικά ένα μικρό καθιστικό που μας οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα με  μπάνιο και jacuzzi. Σ αυτό το επίπεδο έχουμε 2 βεράντες εκ των οποίων η μία έχει εξωτερικό BBQ, τραπεζαρία με χτιστό τραπέζι και είναι σκεπασμένη με όμορφα τεντόπανα κατά τον παραδοσιακό τρόπο. Η θέα βέβαια είναι εξαιρετική.
Τα πατώματα σε όλη την οικία, κατά μεγάλο μέρος είναι ξύλινα, σε κάποια σημεία μαρμάρινα και σε κάποια  από μαλτεζόπλακα. Όλα τα κουφώματα και τα κάγκελα έχουν διατηρηθεί αφού πρώτα έχουν απαλλαχθεί από τις παλιές επιστρώσεις χρωμάτων. Επίσης πολλά δομικά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν καινούργια αντικείμενα στην οικία.
Διαθέτει θέρμανση και σύστημα πυρόσβεσης.
Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική πρόταση τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση.
Κωδικός Ακινήτου: #4888
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
380 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Sótão
Informações de preço
Preço
€ 2.500.000
Preço por m²
6.579 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2012
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Ελπίδα Χαλαβαζή