Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/24

Vivenda familiar Πουρνάρι, Centro, Pylaia

PylaiaΠουρνάρι
€ 900.000
5+ quartos
398 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: 12-37370

Κωδικός ακινήτου: 12-37370 - Πυλαία Πουρνάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 398 τ.μ. σε οικόπεδο 4011 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 900.000 €
Κωδικός ακινήτου: 12-37370 - Σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Πυλαίας Πουρνάρι, πωλείται αυτή η υπέροχη μονοκατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 398 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 4011 τ.μ. Η μονοκατοικία διαθέτει 7 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 3 μπάνια και 2 WC, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους διαβίωσης. Στον εξωτερικό της χώρο, ένας καταπράσινος κήπος, με το γαλήνιο περιβάλλον του, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Από την μεγάλη βεράντα του ακινήτου, μπορείτε να απολαύσετε μια απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο περιβάλλον της περιοχής. Το εσωτερικό τζάκι και το BBQ στον κήπο προσφέρουν μια ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.

Το ακίνητο διαθέτει αποθήκη, ιδιωτικό πάρκινγκ και κεραμοσκεπή, ενώ η εσωτερική σκάλα του σας οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι. Η ιδιωτική τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και ιδιωτικό τρόπο ζωής.

Η περιοχή της Πυλαίας Πουρνάρι είναι γνωστή για την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Με την απόσταση των 10000 μέτρων από το αεροδρόμιο, το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε μια υπέροχη μονοκατοικία σε μια από τις πιο καταξιωμένες περιοχές της Πυλαίας Πουρνάρι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε μια επίσκεψη για να δείτε από κοντά αυτή την αξιοπρόσεκτη κατοικία. Τιμή πώλησης: 850.000 €.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Elevador
Não
Superfície
398 m²
Quartos
5+
Quartos
7
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 900.000
Preço por m²
2.261 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Δ

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante