1/25

Vivenda familiar Σπετσών, 570 13, Γαλήνη, Centro, Oreokastro

OreokastroΣπετσών, 570 13, Γαλήνη
€ 400.000
5+ quartos
534 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 15/09/2024
Descrição

referência: 1071-7929


Κωδικός ακινήτου 1071-7929

Πωλείται μονοκατοικία 534τμ σε οικόπεδο 909τμ σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά της Γαλήνης. Κατανέμεται σε δύο επίπεδα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως δύο ανεξάρτητα σπίτια. Τα πατώματα είναι από μάρμαρο και μωσαικό, τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και η θέρμανση ατομική πετρελαίου. Το κάθε επίπεδο διαθέτει μπαλκόνι περιμετρικά, ενώ η μονοκατοικία διαθέτει κλειστό πάρκινγκ 3-4 θέσεων και ιδιωτική πίσω αυλή με κήπο και δέντρα. Στο ισόγειο θα βρείτε πέντε δωμάτια, ένα μπάνιο, ένα wc, ένα σαλόνι με τζάκι και μια κουζίνα με καθιστικό επίσης με τζάκι. Μπαίνοντας στο σπίτι, ένας χώρος υποδοχής σας καλωσορίζει και σας δίνει μια εικόνα της αισθητικής του όλου σπιτιού. Στα αριστερά σας απλώνεται ένα τεράστιο φωτεινό σαλόνι με τζάκι, ενώ απέναντί σας θα βρείτε τη κουζίνα. Επίσης φωτεινή και ευρύχωρη, η οποία συνεχίζει σε ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι και αυτό. Ακολουθεί το wc, λειτουργικό, και την εικόνα του σπιτιού ολοκληρώνουν 5 δωμάτια, φωτεινά και ευρύχωρα, στη μέση των οποίων βρίσκεται το μπάνιο του σπιτιού( με μπανιέρα). Στον κάτω όροφο, που λόγω της κλίσης του οικοπέδου θεωρείται ισόγειο, υπάρχει ένα σπίτι που αποτελείται από δύο δωμάτια, ένα μπάνιο με μπανιέρα, ένα wc, ένα σαλόνι και μια κουζίνα. Η πρόσβαση στο σπίτι μπορεί να γίνει και από τον πάνω όροφο αλλά και ανεξάρτητα από αυτόν. Στον κάτω χώρο βρίσκεται και το κλειστό πάρκινγκ του ακινήτου και μια αποθήκη άνω των 50 τμ. Υπάρχει και ακόμη ένας όροφος πιο χαμηλά, όπου στεγάζεται το λεβητοστάσιο. Πρόκειται για ένα ακίνητο που χρίζει μερικής ανακαίνισης, καθώς παραμένει κλειστό εδώ και κάποια χρόνια. Αξίζει όμως να αποτελέσει πόλο έλξης μιας επένδυσης λόγω της όμορφης θέσης του και της πολυχρηστικότητάς του.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
534 m²
Quartos
5+
Quartos
7
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em garagem, 1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 400.000
Preço por m²
749 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante