1/15

Vivenda familiar 100 m², nova, South Rhodes, Rodes

Rodes
€ 300.000
3 quartos
100 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: W-02Q0W6

Χτισμένες σε προνομιακή τοποθεσία ώστε να εκμεταλλεύονται την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, οι 4 ολοκαίνουριες πολυτελείς κατοικίες δημιουργούν ένα συγκρότημα απόλυτης αρμονίας με τον περιβάλλοντα χώρο, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την ειδυλλιακή παραλία της Λαχανιάς. Η κατασκευή από φυσικά, παραδοσιακά υλικά όπως η πέτρα, σε συνδυασμό με το κυρίαρχο λευκό χρώμα και τις λιτές μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αρχιτεκτονικό σύνολο που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια σε κάθε χώρο. Οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για αγορά ή για αξιοποίηση ως επενδυτικά ακίνητα.

Η εξοχική κατοικία εκτείνεται σε 2 ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 80 και 100 τετραγωνικών μέτρων. O ενιαίος ισόγειος χώρος είναι αφιερωμένος σε μια ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία και άνετο σαλόνι. Ειδικά σχεδιασμένος διάδρομος οδηγεί στο μοντέρνο λουτρό με τη ντουζιέρα και απομονώνει διακριτικά το ένα master bedroom, που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπανιέρα σε μίνιμαλ σικ σχεδιασμό.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο όπου χωροθετείται το δεύτερο master bedroom με δυνατότητα πρόσβασης και μέσω της εξωτερικής σκάλας για απόλυτη αυτονομία. Επίσης στη στάθμη του ορόφου υπάρχει και λουτρό με άνετη ντουζιέρα ενώ η ηλιόλουστη ιδιωτική βεράντα προσφέρεται για χαλάρωση με θέα τον απέραντο ορίζοντα.

Το υπέροχο αίθριο με το γκαζόν διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο σκίασης για μέγιστη απόλαυση και χαλάρωση και μια state-of-the-art πισίνα που εκμεταλλεύεται την κλίση του εδάφους δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση δροσιστικής ελευθερίας. Ο χώρος διαθέτει πάρκινγκ με δυνατότητα στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
1
Elevador
Não
Superfície
100 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 300.000
Preço por m²
3.000 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+12 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante