Apartamento T1 Χανιά, Centro, Chania

ChaniaΧανιά
€ 90.000
1 quarto
35 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 23/04/2024
Descrição

referência: 890625

Ένα μοναδικό και λειτουργικό στούντιο/γκαρσονιέρα προς πώληση στην καταπράσινη και επιθυμητή περιοχή των Χανίων. Από τη στιγμή που περάσετε το κατώφλι του ακινήτου, η ατμόσφαιρα της οργανωμένης λειτουργικότητας και της σύγχρονης αισθητικής σας περιβάλλει.

Το εσωτερικό χώρο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοξενία και την πρακτικότητα. Οι ανοιχτοί και φωτεινοί χώροι, ο διαχωρισμός του χώρου σε σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και κουζίνα προσδίδουν μια αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης. Η καλά οργανωμένη κουζίνα διευκολύνει τη μαγειρική, ενώ το λειτουργικό μπάνιο προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία.

Η κατασκευή αποπνέει ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς κατασκευάστηκε το 2010 με υψηλές προδιαγραφές και επιλεγμένα υλικά. Το παράθυρο και η τζαμαρία προσφέρουν πλούσιο φυσικό φως, ενώ τα αλουμινένια κουφώματα διασφαλίζουν τη μόνωση και την ασφάλεια.

Η τοποθεσία του ακινήτου αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα, καθώς βρίσκεται κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, όπως συγκοινωνίες, super market και το λιμάνι των Χανίων. Επιπλέον, η εξαιρετική θέα προς το βουνό και ο βόρειος προσανατολισμός προσφέρουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και δροσερές ατμόσφαιρες.

Το ακίνητο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια πρακτική και άνετη κατοικία σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές των Χανίων. Με την ζήτηση για ενοικίαση ακινήτων στην περιοχή, αποτελεί επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για επενδυτές που αναζητούν ακίνητα για βραχυχρόνια μίσθωση ή εξοχική χρήση.

Τιμή: €90,.000.
Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974341058, email: p.prekatsakis@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
35 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Sótão
Varanda
Custos
preço
€ 90.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante