1/3

Espaço comercial para Venda

Acarnas
€ 50.000
53 m²
1 casa de banho

Nota

Anúncio atualizado em 18/04/2024
Descrição

referência: 1706487

Αχαρνές (Μενίδι), Κατάστημα Προς Πώληση, 53 τ.μ., Κατάσταση: Πολύ καλή, Όροφος: Ισόγειο, Θέρμανση: Αυτόνομη - Ρεύμα, 1 WC, Έτος κατασκευής: 2010, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Δεν απαιτείται , Δάπεδα: Πλακάκια, Kουφώματα: Αλουμινίου, Χαρακτηριστικά: Συναγερμός, Προσόψεως, Φωτεινό, Κλιματισμός, Το ακίνητο διαθέτει ψευδορφές με σποτ, ράφια ,τέντες με μηχανισμό ,εξωτερικά φώτα και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο κοντά σε πλατεία, Συνολικοί όροφοι οικοδομής τρείς (3), Τιμή: 50.000€.

Περισσότερα ακίνητα σχετικά με τη ζήτηση που έχετε στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας www.everytime-estates.gr. 
Διευκρίνηση: Η υπόδειξη του ακινήτου γίνεται με ενυπόγραφη εντολή υπόδειξης με προγραμματισμένο ραντεβού όπου είναι προϋπόθεση η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τα πλήρη στοιχεία του προσώπου ή της εταιρείας όπως και του Α.Φ.Μ. 
Οι πληροφορίες της παραπάνω αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας - ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Τυχόν τυπογραφικά λάθη ή η αλλαγή της τιμής οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο.

ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2471272, email: ccosmas.group@gmail.com
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Espaço comercial
Superfície
53 m²
Quartos
1 casa de banho
Outras características
  • Exposição externa
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 50.000
Preço por m²
943 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2010
  • Aquecimento

    Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Opções adicionais

Contactar o anunciante