Anúncio sem foto

Pedir fotos ao anunciante

Escritório - Estúdio para Renda

Agia ParaskeviΑγίου Ιωάννου
€ 2.200/mês
212 m²
3 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 14/05/2024
Descrição

referência: EK-6544863

Ενοικιάζεται επί της Αγίου Ιωάννου διαμέρισμα 2ου ορόφου 202 τ.μ. με επιπλέον 10 τ.μ. ακάλυπτου τα οποία χρήζουν νομιμοποίησης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία κανονικά υπνοδωμάτια (το 1 master bedroom), ένα επιπλέον δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως γραφείο, μια κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι και συνολικά 2 μπάνια και ένα w.c..
Το έτος κατασκευής είναι το 1972 ωστόσο το 2000 το διαμέρισμα ανακαινίστηκε όλο από την αρχή. Το δάπεδο στο μισό σπίτι είναι μάρμαρο και στα υπνοδωμάτια ξύλο. Υπάρχει τζάκι μαρμάρινο, χώρος γκαρνταρόμπας στην είσοδο, μεγάλα μπαλκόνια εμπρός και πίσω με μονοκόμματες τέντες και χωλ. Στα ταβάνια του σαλονιού έχει χρησιμοποιηθεί τεχνική Fresco και επίσης υπάρχει εντοιχισμένη βιτρίνα η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά και υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνει.

Τέλος στο διαμέρισμα υπάρχει αποκλειστική χρήση αποθήκης υπογείου 9τ.μ. και κλειστής θέσης στάθμευσης με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 25τ.μ..

Το ακίνητο μπορεί να μισθωθεί και σαν επαγγελματική στέγη λόγω του ότι βρίσκεται σε πολύ εμπορικό σημείο της περιοχής και επίσης στη πολυκατοικία υπάρχουν ήδη 3 επαγγελματικοί χώροι!

Ενεργειακή κλάση Β

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΟΧΙ ΜΕΣΙΤΕΣ
Características
Contrato
Renda
Tipologia
Escritório - Estúdio
Superfície
212 m²
Quartos
3 casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 2.200/mês
Preço por m²
10 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado