Apartamento T2 segundo andar, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 820.000
3 quartos
134 m²
2 casas de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 22/04/2024
Descrição

referência: 11225

Στην καρδιά του πολυσύχναστου Κολωνακίου, αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα διαθέτει 134 τ.μ. στον 2ο όροφο μιας κατασκευής του 1960. Ανακαινισμένο με γούστο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς για επαγγελματική ή επενδυτική χρήση.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα, μπάνιο και WC. Οι ευρύχωροι χώροι σχεδιάζονται με έμφαση στην λειτουργικότητα και την άνεση, ενώ τα μεγάλα παράθυρα διασφαλίζουν τη φυσική φωτεινότητα σε όλο τον χώρο.

Η θέα από τη βεράντα του διαμερίσματος περιλαμβάνει την Ακρόπολη, προσφέροντας ένα μοναδικό αισθητικό και πνευματικό πλούτο. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με παρκέ, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, και η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο.

Η ασφαλής πρόσβαση από άσφαλτο, τα άνετα χαρακτηριστικά και η ενεργειακή τάξη σε διαδικασία υπαγωγής καθιστούν αυτό το διαμέρισμα μια ιδανική επιλογή. Η κωδικός ακινήτου είναι 11225 και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
134 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador
outras características
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 820.000
Eficiência energética
ano de construção
1960
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante