Estúdio muito bom estado, primeiro andar, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 429.000
2 quartos
60 m²
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 29/05/2024
Descrição

referência: 10823

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Κολωνάκι πρός πώληση, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν μικρό, αλλά λειτουργικό και κομψό χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2005, με ανακαίνιση το 2023, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ενημερωμένο χώρο.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ανοικτό χώρο κουζίνας και σαλονιού, προσφέροντας έναν φιλικό προς τον χρήστη και λειτουργικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και η ενιαία περιοχή σαλονιού δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εξωτερικές στιγμές και τη φρέσκια ατμόσφαιρα της περιοχής.

Στο κτήριο υπάρχει ανελκυστήρας για ευκολία στην μετακίνηση και στο διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας για αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

Θέρμανση: Αυτόνομη Φυσικού αερίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10823, www.cityproperties.gr
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
60 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro)
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 429.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante