1/8

Apartamento T3 novo, rés-do-chão, Ipirotika, Irakleio

Irakleio
€ 415.000
4 quartos
86 m²
2 casas de banho
Andar r/c
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 02/09/2024
Descrição

referência: 6165

Παρουσιάζουμε μια φανταστική ευκαιρία: ένα οροφοδιαμέρισμα προς πώληση στα Ηπειρωτικά του Ηρακλείου, με τιμή 415.000€ (Κωδικός καταχώρησης 6165), φέρνοντας σε εσάς από την CASA FUTURA. Εγκατεστημένο στη διοικητική περιοχή του Ηρακλείου, εντός της δυναμικής περιοχής των Βορείων Προαστίων, αυτό το ακίνητο περιμένει τον νέο του ιδιοκτήτη. Καταλαμβάνοντας περίπου 86 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα υπόσχεται ένα μοντέρνο τρόπο ζωής σε μια αναδυόμενη τοποθεσία.
Παρόλο που το κτίριο βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, η ακριβής προσοχή στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει ότι θα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα της αγοράς, όπως φαίνεται από τις συνοδευτικές φωτογραφίες.
Αποτελούμενο από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο καθιστικό, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση. Επιπλέον, διαθέτει ένα βολικό WC και ένα αποθηκευτικό χώρο, καλύπτοντας τις πρακτικές ανάγκες.
Ένα από τα κεντρικά σημεία αυτού του ακινήτου είναι ο κήπος του, προσφέροντας έναν γαλήνιο προορισμό για αναψυχή και διοργάνωση αξέχαστων συγκεντρώσεων. Επιπλέον, το διαμέρισμα απολαμβάνει ανοιχτή θέα, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν την ομορφιά του περιβάλλοντος από τις βεράντες τους.
Εσωτερικά, η μοντέρνα διαρρύθμιση προσθέτει μια νότα κομψότητας, ενώ πρακτικά χαρακτηριστικά όπως ένα αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με αντλία θερμότητας εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο. Το ακίνητο ενισχύεται επίσης από αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια, ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση, ασφαλή πόρτα για αίσθηση ασφάλειας και γκαράζ με αντίστοιχη θέση στάθμευσης.
Αποπεράτωση αρχές του 2025. Τιμή 415.000€ . Στείλτε μας e-mail για περισσότερες πληροφορίες. | Κωδικός Ακινήτου: #6165
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
86 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 415.000
Preço por m²
4.826 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+5 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante