1/18

Vivenda familiar 69 m², Apollonia, Sifnos

Sifnos
€ 359.000
3 quartos
69 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 23/08/2024
Descrição

referência: 1106

Στην όμορφη τοποθεσία του Τρούλου κοντά στο Φάρο, βρίσκεται μια κατοικία που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το περιβάλλον του νησιού. Ενσωματωμένη σε ένα συγκρότημα τριών κατοικιών, αυτή η κατοικία προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και αρμονίας.

Κατασκευασμένη το 2001, σε ένα οικόπεδο 4000 τ.μ. η διώροφη κατοικία 69τ.μ., με αντισεισμική κατασκευή, εξαιρετική μόνωση και υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και άνεσης. 

Στο εσωτερικό της, στο ισόγειο της βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε βεράντα με θέα τη θάλασσα, ένα μπάνιο και ένα WC. Στην είσοδο μία σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου ο φωτεινός χώρος του σαλονιού με την ενιαία κουζίνα δημιουργούν έναν ευχάριστο και φιλόξενο χώρο.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι εξίσου εντυπωσιακοί προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στο ανέγγιχτο φυσικό τοπίο του νησιού, με μια ιδιόκτητη βεράντα στο ισόγειο και ένα ημιυπαίθριο στεγασμένο καθιστικό, ενώ το μεγάλο μπαλκόνι στον πρώτο όροφο προσφέρει μια μοναδική θέα προς τα νησιά της περιοχής.

Το οικόπεδο διαθέτει εύκολη πρόσβαση από το κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού, αρκετό χώρο στάθμευσης και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την παραλία του Φάρου. Το ακίνητο αποτελεί μία ιδανική επιλογή για κατοικία ή για εκμετάλλευση.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
69 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 359.000
Preço por m²
5.203 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2001
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΟΥΤΑ