Apartamento T2 muito bom estado, segundo andar, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - Ippokratio
€ 180.000
3 quartos
81 m²
1 casa de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 01/05/2024
Descrição

referência: W-02U9QP

Αυτή η επερχόμενη προσθήκη στην αγορά είναι ένα αξιοσημείωτο σύγχρονο διαμέρισμα που βρίσκεται μέσα στα εμβληματικά όρια του Φαλήρου.

Ένα χαριτωμένο φουαγιέ με πλακάκια οδηγεί σε ένα εντυπωσιακό ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, απομονώνοντάς σας από την πίεση της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα σας προσφέρει την άνεση και ηρεμία που αναζητάτε.

Τα δύο υπνοδωμάτια χαρακτηρίζονται από την ευρυχωρία τους, το άπλετο φυσικό φωτισμό και την πρόσβαση στο μπαλκόνι. Το μπάνιο έχει επίσης ανακαινιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία κατασκευής του κτιρίου είναι το 1992, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της περιοχής είναι πολύ μεγαλύτερος.

Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις, τα σχολεία, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα γνωστά καταστήματα της περιοχής.

Ενεργήστε πριν να είναι πολύ αργά!

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.

Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
81 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 180.000
Eficiência energética
ano de construção
1992
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante