Apartamento T3 Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 300.000
4 quartos
124 m²
2 casas de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 03/06/2024
Descrição

referência: 1-526


Στην καταπράσινη περιοχή της Θέρμης, στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το υπέροχο διαμέρισμα με κωδικό ακινήτου 1-526. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 2ο όροφο, έχει συνολική επιφάνεια 124 τ.μ. και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2023 και έχει ενεργειακή κλάση Α+, ενώ διαθέτει ατομική θέρμανση με αέριο.

Το διαμέρισμα προσφέρει μια μαγευτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, ενώ τα κουφώματα του είναι αλουμινίου συρόμενα και τα πατώματα του είναι από πλακάκια. Η είσοδος του διαμερίσματος προστατεύεται από μια πόρτα ασφαλείας και υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο διαμέρισμα μέσω ανελκυστήρα, ενώ υπάρχει και πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Στο εξωτερικό, υπάρχει ένας όμορφος κήπος για να απολαμβάνετε τη φύση και το περιβάλλον σας.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει σίτες στα παράθυρα και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και άνεση. Η τιμή του διαμερίσματος είναι 300.000€ και περιλαμβάνει, πάρκινγκ και μια αποθήκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην καταπράσινη Θέρμη και να ζήσετε την άνετη και πολυτελή ζωή που πάντοτε ονειρευόσασταν.





Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες πιθανό να υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για την ενοικίαση διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο πλέον ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου πάνω από 50,000 ευρώ είναι 2% πλέον ΦΠΑ και 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τιμή πώλησης μικρότερης των 50,000 ευρώ.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site του γραφείου μας: https://www.concepthouse.gr/


Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
124 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 300.000
despesas de condomínio
€ 1/mês
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante