Prédio para Venda

CorfuΚέρκυρα
€ 550.000
5+ quartos
240 m²
3+ casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 19/07/2024
Descrição

referência: 48366

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικής έκτασης 240τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή της Δασιάς, σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την παραλία!!!
Το συγκρότημα αποτελείται από:
* Ισόγειο διαμέρισμα 100τ.μ. σε πολύ καλή κατάσταση το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι και κλιματιστικό και το οποίο χρησιμοποιούνταν κυρίως ως παραθεριστική κατοικία των ιδιοκτητών
* Ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ., το οποίο διαθέτει επίσης 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι, κλιματιστικό, κουφώματα αλουμινίου και μπαλκόνι με περιμετρική θέα στην γύρω περιοχή και την θάλασσα στην περιοχή της Δασιάς το οποίο ενοικιάζεται σε πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, έχοντας αποκομίσει εξαιρετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες
* Μεζονέτα 40τμ η οποία επικοινωνεί με εξωτερική σκάλα και η οποία χρήζει κάποιας ανακαίνισης.
Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται εντός οικοπέδου 1000τ.μ., εντός του οποίου υπάρχει επίσης μπάρμπεκιου, άνετο πάρκινγκ, οπωροφόρα δένδρα καθώς και πρόσβαση σε νερό από δημοτικό πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Το εν λόγω ακίνητο, λόγω της τοποθεσίας του, της κατάστασης του αλλά και της δυνατότητας που προσφέρει - είτε ως εξοχική κατοικία ή ως εκμετάλλευση για ενοικίαση με πολύ καλές προοπτικές - αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή!!!
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Prédio
Superfície
240 m²
Quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
Número total de andares do prédio
2 pisos
Utilizo do prédio actual
Residencial
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
Custos
preço
€ 550.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante