Estúdio primeiro andar, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 290/mês
1 quarto
25 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Anúncio atualizado em 19/06/2024
Descrição

referência: 1120

Κωδικός ακινήτου: 1120 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα/studio στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 25 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από μετρό 150 μέτρα - Τιμή: 290 €
Έχει μεγάλα παράθυρα και είναι φωτεινό και είναι φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή είναι ήσυχη και βρίσκεται σε οικογενειακή περιοχή και δίπλα σε στάση αστικών και σούπερ μάρκετ. Είναι ιδανικό για φοιτητές. Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο και υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. Θα είναι διαθέσιμο από 1/7/2024. Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενη περίοδο που ήταν άδειο.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
25 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
1° andar
outras características
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 290/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante