Duplex Βριλήσσια, Ano Vrilissia, Vrilissia

VrilissiaΒριλήσσια
€ 490.000
5 quartos
237 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Anúncio atualizado em 15/05/2024
Descrição

referência: 925956

Διαθέτουμε αυτόνομη μεζονέτα 238 τμ στα Βριλήσσια.
Η μεζονέτα λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα σαν μονοκατοικία, χωρίς καθόλου κοινόχρηστα, με δική της είσοδο και δικό της καυστήρα και δεξαμενή πετρελαίου. Βρίσκεται σε πολύ ωραία και ήσυχη γειτονιά των Βριλησσίων, κοντά σε πάρκο. Συγκεκριμένα, αποτελείται από 3 επίπεδα συν σοφίτα ( 70+70+63+35}και κύριο χαρακτηριστικό είναι η πολύ καλή λειτουργικότητα των χώρων.
Αναλυτικά
Στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε το μεγάλο χώρο του σαλονιού με το τζάκι, καθώς και άνετο χώρο τραπεζαρίας. Στον Ά όροφο βρίσκονται 3 μεγάλα υ/δ με 1 μπάνιο, το 1 master με 1 επιπλέον μπάνιο. Στην σοφίτα υπάρχει ακόμα ένας άνετος χώρος με κανονικό ύψος καθώς και 1 ακόμα μπάνιο. Στο κάτω επίπεδο που βρίσκεται ακριβώς στο επίπεδο του δρόμου, στο ισόγειο δλδ, βρίσκεται η κουζίνα με ένα μεγάλο χώρο δεύτερου καθιστικού με τζάκι και 1 μπάνιο. Υπάρχει η εγκατάσταση ώστε να γίνει δεύτερη κουζίνα στο επάνω επίπεδο, αν θέλουμε να ανεξαρτητοποιήσουμε το ισόγειο σαν ξεχωριστό διαμέρισμα.
Υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί ασανσέρ. Διαθέτει όμορφο κήπο με δέντρα και γκαζόν. Πρόκειται για μια ποιοτική κατασκευή αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι επιλογής των σημερινών ιδιοκτητών. Βρίσκεται σε υπέρ-άριστη κατάσταση, και εκτός από το προσωπικό σας ίσως γούστο, δεν θα χρειαστεί καμία μετατροπή! Μια πρόταση που αξίζει να επισκεφτείτε από κοντά, επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε την συγκεκριμένη μεζονέτα την ημέρα που σας εξυπηρετεί!
Τιμή: 490.000€ ΚΩΔ 925956.
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
237 m²
quartos
5 quartos, 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Jardim privado
Custos
preço
€ 490.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante