Sótão Αρδηττού 30, Αθήνα 11636, Mets, Mets - Kalimarmaro

Mets - KalimarmaroΑρδηττού 30, Αθήνα 11636
€ 2.500/mês
5 quartos
125 m²
2 casas de banho
Andar 5
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 18/05/2024
Descrição

referência: EK-6701787

Σε σπάνιο σημείο επί της Αρδηττού, με θέα τον εθνικό κήπο, τον αρχαιολογικό χώρο του ναού του Ολύμπιου Διός, την Ακρόπολη και τον Λυκαβυττό, βρίσκεται αυτό το πολυτελές διαμέρισμα (125τμ) στον πέμπτο όροφο αρχοντικής πολυκατοικίας του 1970.
Το διαμέρισμα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας έπιπλα και συσκευές. Με μία προσεκτικά επιλεγμένη διακόσμηση, σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά στοιχεία εποχής του κτιρίου, διαμορφώνεται ένα περιβάλλον αισθητικά ενιαίο, άνετο και λειτουργικό.  
Ένας πρώτος χώρος υποδοχής οδηγεί σε δύο μεγάλους διαδοχικούς χώρους, καθιστικού και τραπεζαρίας, οι οποίοι περιβάλλονται από μεγάλα παράθυρα που βλέπουν κατευθείαν την Ακρόπολη, ενώ μία μεγάλη βεράντα πλαισιωμένη από όμορφα παρτέρια με φυτά, ολοκληρώνει την πρόσοψη του διαμερίσματος. Αμέσως μετά, βρίσκεται η κουζίνα και ένα WC, και διασχίζοντας τον διάδρομο προς την πίσω πλευρά, την ανατολική, συναντάμε τρία δωμάτια και ένα master bathroom. Το ένα δωμάτιο είναι διαμορφωμένο σε κρεβατοκάμαρα, το δεύτερο σε γραφείο και ένα τρίτο προσφέρεται ελεύθερο για κάθε χρήση.  
Το διαμέρισμα διαθέτει, δύο κλιματιστικά, ένα που καλύπτει τους μπροστινούς χώρους και άλλο ένα στην κρεβατοκάμαρα, ανεμιστήρες οροφής και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. 
Características
contrato
Renda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
125 m²
quartos
5 (3 quartos, 2 outros), 2 casas de banho
andar
5° andar, com elevador
outras características
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.500/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante