1/25

Vivenda familiar Λεωφόρος Κονταρίου, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΛεωφόρος Κονταρίου, 821 32, Χίος
€ 875.000
3 quartos
91 m²
2 casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 14/08/2024
Descrição

referência: 53226

Κωδικός ακινήτου: 53226 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 91.30 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, σίτες, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 2500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 800 μέτρα - Τιμή: 875.000 €
Πωλείται, Μονοκατοικία επιφάνειας 91,30 τ.μ. σε υπερπολυτελές, φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα κατοικιών, ακριβώς πάνω στο κύμα με απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Αυτή η μοναδική κατοικία αποτελείται από ενιαίο διαμπερές σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ιδανικός χώρος για χαλάρωση όπου τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρουν μαγευτική θέα. Ένα ensuite υπνοδωμάτιο με δικό του λουτρό να παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο που προσφέρει άπλετη θέα στην πισίνα 325 τ.μ. και τους κοινόχρηστους χώρους και ακόμη ένα λουτρό.
Η κατοικία διαθέτει αλουμίνια βαρέως τύπου με ηλεκτρικά κουφώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας, σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού ώστε να απολαμβάνετε καθαρό και υγιεινό νερό, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels), ώστε να παράγεται την δική σας ενέργειας από τον ήλιο, για οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον, θερμομόνωση και ειδική μόνωση στα θεμέλια.
Στις παροχές του συγκροτήματος περιλαμβάνεται χώρος αναψυχής με BBQ, άνετος χώρος στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης και παιδική χαρά όπου φέρνουν την διασκέδαση απευθείας στο σπίτι σας.
Ιδανική κατοικία για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ηρεμία της παραλίας με τις ανέσεις της πόλης, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ιδιωτικότητα.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κανονίσετε μια ξενάγηση!

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
1
Elevador
Não
Superfície
91 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro triplo / metal
  • Porta blindada
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 875.000
Preço por m²
9.615 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante