Apartamento T2 Αριστείδου 142-144, Centro, Caliteia

CaliteiaΑριστείδου 142-144
€ 165.000
3 quartos
95 m²
2 casas de banho
Andar 2
Elevador
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição

referência: 1-1017


Πωλείται διαμέρισμα 95 τ.μ. στον 2ο όροφο, προσόψεως και διαμπερές, στην Καλλιθέα, στα νότια προάστια. Κατασκευασμένο το 1977,  αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνι, WC και λουτρό. Όλοι οι χώροι του διαμερίσματος πλημμυρίζουν από φυσικό φως χάρη στον νότιο προσανατολισμό του. Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες, πόρτα ασφαλείας και άνετα μπαλκόνια μπροστά και πίσω, ιδανικά για καθημερινή χρήση.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμό ΗΣΑΠ και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους κατάστημα και υπηρεσία. Το διαμέρισμα απαιτεί λίγα χρήματα για ανακαίνιση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είναι κατάλληλο όχι μόνο για κατοικία αλλά και για επαγγελματική χρήση (όχι κατάστημα), καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για πολλαπλές χρήσεις.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το διαμέρισμα σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Καλλιθέας, ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή επενδυτές. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας. Για την υπόδειξη του ακινήτου προβλέπεται η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
95 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 165.000
despesas de condomínio
€ 30/mês
Eficiência energética
ano de construção
1977
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante