Apartamento T2 Θέρισος, Koufos, Mousouroi

MousouroiΘέρισος
€ 1.200/mês
2 quartos
50 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Mobilado
Anúncio atualizado em 21/06/2024
Descrição

referência: 954341

Διαμέρισμα 1ου ορόφου με πισίνα ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES, στην περιοχή της Αγυιάς, Θερίσσου.

Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 50 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.250 τ.μ.. Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα, ένα μπάνιο, και διαθέτει μία ανοιχτή θέση στάθμευσης. Ο περιβαλλοντικός χώρος είναι διαμορφωμένος με γκαζόν, καλωπιστικά δέντρα και κοινόχρηστη πισίνα 50 τ.μ.

Η κατοικία διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, φωτοβολταικά πάνελ που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια χαμηλού κόστους και άφθονο ζεστό νερό. Είναι καθ' όλα επιπλωμένη και εξοπλισμένη με κουφώματα αλουμινίου με τριπλά - ενεργειακά τζάμια, πάτωμα πλακακιών γρανίτη ενώ το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Το ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση με θέα στα Λευκά Όρη, στην κοιλάδα της Αγυιάς με τους απέραντους πορτοκαλαιώνες ανάμεσα σε βιολογική καλλιέργεια δέντρων όπως αβοκάντο και μάνγκο και είναι περιφραγμένο με ελεγχόμενη είσοδο και κάμερες ασφαλείας.

Βρίσκεται μόλις 6,5 χλμ από το τουριστικό κέντρο του Πλατανιά Χανίων (7-9 λεπτά με το αυτοκίνητο) και μόλις 11,5 χλμ από το κέντρο των Χανίων και το ενετικό λιμάνι των Χανίων (16-18 λεπτά με το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά ένα ιδανικό μέρος το οποίο παρέχει ιδιωτικότητα και ήρεμη διαμονή.

Η κατοικία λόγω τωρινής βραχυχρόνιας μίσθωσης θα είναι διαθέσιμη για μόνιμη διαμονή από τις 15 Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Τιμή: €1.200
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Keller Williams Cretan Properties στο τηλέφωνο +30 6974521524 ή στο email m.lakiotaki@kwgreece.gr. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://kwcp.gr
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
50 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
1° andar
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Piscina
Mobilado
Jardim comum
Custos
preço
€ 1.200/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
B
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante