Apartamento T3 novo, segundo andar, Lofos Filaretou, Caliteia

Caliteia
€ 308.000
4 quartos
88 m²
2 casas de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 21/06/2024
Descrição

referência: 18038

Στη περιοχή της Καλλιθέας, σε μία ήσυχη γειτονιά με τοπική αγορά, βρίσκεται το συγκεκριμένο πολύ όμορφο νεόδμητο ακίνητο δευτέρου ορόφου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με χρόνο παράδοσης πολύ αρχές του 2025. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, open plan κουζίνα, χώρο σαλονιού και καθιστικού, 2 μπάνια και έχει ικανοποιητικό σε επιφάνεια εξώστη έμπροσθεν του ακινήτου, το ίδιο και όπισθεν του ακινήτου. Λόγω του σημείου αλλά και της ιδιαιτερότητας του κτίσματος ο δεύτερος όροφος του ακινήτου είναι σε κανονικό ύψος τρίτου ορόφου. Το ακίνητο έχει πολύ καλό προσανατολισμό, είναι προσόψεως, διαμπερές, φωτεινό, με πολύ καλή διαρρύθμιση και λειτουργικότητα χώρων.
Είναι κατηγορίας Α+, πολύ καλής κατασκευής, περικλείοντας όλα τα σύγχρονα και απαιτούμενα χαρακτηριστικά μίας νεόδμητης κατοικίας. Φυσικά υπάρχει αντίστοιχη θέση στάθμευσης αλλά και αποθήκη υπογείου ικανοποιητικής επιφάνειας.
Ως τοποθεσία είναι ιδανική διότι έχει άμεση διασύνδεση με το κέντρο της Αθήνας, σύνδεση με αστικές συγκοινωνίες όπως ο ΗΣΑΠ Καλλιθέας και δημοτικές συγκοινωνίες, όπως επίσης σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Ίδρυμα Νιάρχος, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και λοιπές υπηρεσίες.
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί ένα ακίνητο που θα σας παρέχει ένα άνετο τρόπο διαβίωσης με όλα τα σύγχρονα standards μίας νεόδμητης κατοικίας.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8524
☎️ 210 6812500
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
88 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 308.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante