Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
W.C
Εξωτερικός χώρος
Άποψη χώρου
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Άποψη χώρου
W.C
Άποψη χώρου
1/25

Vivenda familiar Οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι, Oikismos Kokkino Limanaki, Rafina

RafinaΟικισμός Κόκκινο Λιμανάκι
€ 350.000
3 quartos
100 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 18/09/2024
Descrição

referência: 1-1287

Κωδικός ακινήτου: 1-1287 - Ραφήνα Οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 270 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ενεργειακά, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, θέρμανση ανα επίπεδο, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 55 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
  Εξαιρετική μονοκατοικία χωρισμένη σε δύο ανεξάρτητα επίπεδα που συνδέονται με εξωτερική σκάλα και μπορούν να λειτουργήσουν και ως δύο ανεξάρτητες κατοικίες. Στο ισόγειο υπάρχει διαμέρισμα 67τμ περίπου με 1υδ, ένα μπάνιο κουζίνα ανοιχτή και τραπεζαρία - σαλόνι. Διαθέτει ενεργειακό τζακι ,βεράντα περίπου 17τμ και κήπο περιμετρικά. Σύστημα θέρμανσης ψύξης με αντλία θερμότητας με slim fan coil τελευταίας γενιάς με wi-fi και ρύθμιση θερμοκρασίας ανά σώμα. Στην βεράντα υπάρχει και πέργκολα με ηλεκτρικό μηχανισμό και πανί για προστασία από βροχή και ήλιο. 
  Στον όροφο υπάρχει διαμέρισμα 33τμ με κουζίνα, μπανιο και ενα υδ. Διαθέτει μεγάλη βεράντα περίπου 38τμ με αρκετή θέα θάλασσα και  βουνό. Επίσης διαθέτει ηλεκτρική πέργκολα με φωτισμό led για προστασία από ήλιο και βροχή.
  Η μονοκατοικία βρίσκεται στο τελικό σταδιο κατασκευής , λείπουν κουζίνα ,ντουλάπες, τελικό βάψιμο εσωτερικά και είδη υγιεινής με τα έπιπλα μπάνιου. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά . Η τιμή αφορά την μονοκατοικια ολοκληρωμένη, σε κάθε άλλη περίπτωση θα γίνει εκ νέου συμφωνία.Έχει κατασκευαστεί για να είναι ενεργειακά Α+ και φυσικά είναι επενδεδυμένη με θερμοπρόσωψη, υπάρχει υλικό φωτογραφικό από όλη την διαδικασία της κατασκευής που μπορεί κάποιος να διακρίνει τις προδιαγραφές του ακινήτου και την προσοχή στην λεπτομέρεια.
  Δεκτή συνεργασία με συναδέλφους νόμιμους μεσίτες.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
100 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 350.000
Preço por m²
3.500 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante