Apartamento Λάρισα, Centro, Lárissa

LárissaΛάρισα
€ 270/mês
22 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Mobilado
Anúncio atualizado em 29/05/2024
Descrição

referência: 957915

Κέντρο-Αγ. Νικόλαος: Αφήστε το άγχος της ανεύρεσης διαμερίσματος και επιλέξτε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο από την εταιρία μας. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα στην κεντρική πλατεία και στους πεζόδρομους που χτυπάει η καρδιά του εμπορικού κόσμου βρίσκεται το διαμέρισμα μας. Μια ανάσα από καφετέριες, καταστήματα, τράπεζες, το αρχαίο θέατρο και τον λόφο του Φρουρίου. Η στάση για τα ΤΕΙ είναι σε απόσταση 5’ ενώ αντίστοιχα απέχει από τα κεντρικά ιδρύματα εκπαίδευσης της πόλης μας.
Εκεί διαθέτουμε ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα που απαιτεί από εσάς να φέρεται μόνο τα ρούχα σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ο χώρος έχει ανακατασκευαστεί με καινούργια κουζίνα, μπάνιο και καινούργια έπιπλα.
Πρόκειται για μία πλήρως εξοπλισμένη γκαρσονιέρα που έχει επιμεληθεί διακοσμητής και περιλαμβάνει, ένα καναπέ - κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, ντουλάπα, τραπέζι κουζίνας με καρέκλες, τραπεζάκι σαλονιού, παπουτσοθήκη, φουρνάκι, ψυγείο, τηλεόραση, καθώς και πλυντήριο ρούχων. Διαθέτει αυτόνομη ψύξη θέρμανση με κλιματιστικό, πολύ μεγάλη βεράντα με τέντα. Χωρίς ασανσέρ. Μια πολύ καλή επιλογή στο κέντρο της πόλης.
Χωρίς κοινόχρηστα και με ΔΩΡΕΑΝ wi-fi.
ID 957915
www.zadeshome.com
Υπεύθυνος Συνεργάτης: Φάνης Ζαδές
Follow us
https://www.facebook.com/zadeshome
https://www.instagram.com/zades_home_real_estate_agency/
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
22 m²
quartos
1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador
outras características
Mobilado
Custos
preço
€ 270/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1992
Eficiência energética
Ε
Opções adicionais

Contactar o anunciante