Prédio para Venda

Agia Paraskevi
€ 1.250.000
5+ quartos
373 m²
3+ casas de banho
Anúncio atualizado em 30/05/2024
Descrição

referência: S1222

Εξαιρετικό γωνιακό και πολύ φωτεινό ακίνητο με άριστο προσανατολισμό, σε προνομιακό σημείο της Αγ. Παρασκευής κοντά στα ιδιωτικά σχολεία της περιοχής καθώς και την Αττική Οδό και την Λ. Μεσογείων. Αποτελείται από 2 οροφοδιαμερίσματα, 1ου και 2ου ορόφου, σε οικόπεδο 566τ.μ , ενώ ο Συντελεστής Δόμησης είναι 1 και δεν έχει καλυφθεί.
Η πρώτη άδεια οικοδόμησης του ακινήτου εκδόθηκε το 1983 με θεμελίωση για τετραώροφο κτίριο, ενώ έγινε ριζική ανακαίνιση του ακινήτου (εσωτερικά και εξωτερικά) το 2009.

Το διαμέρισμα 1ου ορόφου είναι 135 τ.μ. και του 2ου ορόφου 137τ.μ. Έκαστο είναι άριστης κατασκευής, υψηλής αισθητικής, με δρύινα και μαρμάρινα δάπεδα και διαθέτει καθιστικό με τζάκι, κλειστή κουζίνα 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Ενώ έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό και κλιματισμό παντού, αλουμίνια με διπλά τζάμια και πόρτες ασφαλείας καθώς και αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο.
Το κτίριο διαθέτει γκαράζ κλειστό 66 τ.μ. διαμπερές (3 θέσεις parking) κα υπόγειο 101 τ.μ. στο οποίο συμπεριλαμβάνονται χώρος καυστήρα, αποθηκευτικός χώρος , χώρος πλυντηρίων-στεγνωτηρίων και 1 wc. Ο ελεύθερος κήπος ο οποίος είναι ήδη διαμορφωμένος με γκαζόν, φυτά, δένδρα και 2 χώρους καθιστικών είναι περίπου 300.τ.μ. και συμπεριλαμβάνει εξοπλισμένο χώρο BBQ ενώ υπάρχει χώρος και για κατασκευή πισίνας. Ενεργειακή Κατηγορία Γ’

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Características
contrato
Venda
tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
superfície
373 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
3 em garagem
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de alarme
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.250.000
Eficiência energética
ano de construção
1983
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante