Vila familiar Παραλία Συκιάς, Centro, Toroni

ToroniΠαραλία Συκιάς
€ 260.000
3 quartos
90 m²
3+ casas de banho
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 05/06/2024
Descrição

referência: EK-6789997

Μοναδικό ακίνητο το οποίο. αποπερατώθηκε 5/2024 για εκμετάλλευση. Πρόκειται για μοναδικης ομορφιάς οικια εμβαδού 90τμ, με 2 υπνοδωμάτια, πολύ μεγάλο σαλόνι, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 αποθήκες και 3 σκεπαστές θέσεις πάρκινγκ σε έκταση 806τμ.
Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα εκ των οποίων του σαλονιού είναι 4μετρα και ανοίγει μέσα στους τοίχους δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση "ένα με τον κήπο".
Υπάρχουν σιτες σε κάθε παράθυρο.

Κοιμίζει 9 άτομα όπως είναι διαμορφωμένο και αποφέρει 25000-30000€ / έτος στην εκμετάλλευση του (αποδεδειγμένο μέσω των κρατήσεων).
Όλα είναι ολοκαίνουργια
- στρώματα μαζί με ανωστρώματα memoryfoam, επιπλα, ηλιακός θερμοσίφωνας 200λιτρων, επίπεδες τηλεοράσεις και προτζεκτορας 200" στην αυλή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, a/c 20000btu, είδη υγιεινής κλπ.
Στα υπνοδωμάτια και το σαλόνι έχει μπει επιπλέον πάτωμα laminate ενώ στους χώρους υγιεινής και τη κουζίνα υπάρχει μοντέρνο πλακάκι
Το ακίνητο το διαχειρίζεστε online καθώς διαθέτει συστήματα εισόδου εξόδου μέσω wifi, ηλεκτροδότηση με RF card και έλεγχος αυτού με σύστημα CCTV.
Το ακίνητο παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα στους ιδιοκτήτες/ενοίκους καθώς περιβάλλεται από δέντρα σε όλες του τις πλευρές.
Είναι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς είναι επίπεδο και με υπέροχο κηπο.
Διαθέτει γεώτρηση με συστήματα καθαρισμού του νερου κόστους >20000ευρω. Ενδεικτικά διαθέτει 2 τόνους δεξαμενές με συστήματα αυτόματης χλωρίωσης, αμμοφιλτρο 5 σταδίων, 3 αντλίες (η μια back up / stand by), φίλτρο UV, φίλτρο άλατος με κεφαλή inverter, συστοιχία φίλτρων ενεργού άνθρακα. Όλα μελετημένα από επαγγελματίες του χώρου για νερό απόλυτα καθαρό.
Ο κήπος του διαθέτει αυτόματο πότισμα 4 ζωνών απόλυτα ρυθμιζόμενο και αυτοκαθαριζομενο από επιπλέον φίλτρα !
Παράλληλα υπάρχει υπόγειο σύστημα αποστράγγισης με αντλίες (!).
Η κατασκευή συνδυάζει τούβλο, πάνελ οροφής 5αρι και φέρει θερμοπροσοψη και στο ταβάνι πέραν των πάνελ κ σε όλους τους τοίχους εξωτερικά.
Το κόστος αγοράς του οικοπέδου και κατασκευής του ακινήτου είναι πολύ μεγαλύτερο από το ζητηθεν πόσο και αποτελεί πραγματική ευκαιρία.
Είναι απόλυτα νόμιμο και έτοιμο προς μεταβίβαση.
Είναι μόλις 250 μέτρα από τη παραλία Συκιάς και απέχει 3-4 λεπτά από κάποιες εκ των καλύτερων κ βραβευμένων παραλιών όπως το Κριαρίτσι, τα τηγάνια και οι Καβουρότρυπες (11χλμ).
Το οικόπεδο έχει ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως και αναμένεται η υλοποίηση του συντόμως.
Πραγματικά το εννοούμε όταν λέμε ότι το ακίνητα δεν θέλει ούτε ευρώ!
Η τιμή δεν είναι συζητήσιμη και αποτελεί και ευκαιρία για απόκτηση Golden Visa.
Ξέχωρα από μοναδική εξοχική κατοικία υπάρχει κ η δυνατότητα εκμετάλλευσης αυτού μεσω γραφείου στη περιοχή που ειδικεύεται στον τομέα αυτό.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
90 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 260.000
Eficiência energética
ano de construção
2020
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado