1/25

Vivenda familiar 642 m², Centro, Eretria

Eretria
€ 2.400.000
3 quartos
642 m²
3+ casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 07/09/2024
Descrição

referência: 4968

Εύβοια, Ερέτρια: Παραθαλάσσια εκπληκτική βίλα 642τμ, με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην ακτογραμμή της Ερέτριας,  σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων με υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό κόλπο. Στον τεράστιο, κατάφυτο κήπο με τα ψηλά δέντρα και τα όμορφα φυτά, εκτός από την εντυπωσιακή πισίνα, έχουν διαμορφωθεί υπαίθριοι χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας με bbq καθώς και ένα γήπεδο μπάσκετ, μαρμάρινο αμφιθέατρο.

Το κυρίως σπίτι  αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ. Κοντά στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται επίσης ένας ξενώνας 42τμ. Ο τελευταίος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια δύο επιπέδων (σουίτες) και 2 μεγάλα πολυτελή μπάνια.
Το master υπνοδωμάτιο είναι πολύ ευρύχωρο και διαθέτει γραφείο στο 2ο επίπεδο. Το μεγάλο en-suite μπάνιο του έχει διπλό νιπτήρα και μεγάλη μπανιέρα με τζακούζι.
Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια και καναπέδες-κρεβάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα το καθένα.
Η θέα από τα υπνοδωμάτια είναι εξαιρετική, και τα τρία συνδέονται με ένα όμορφο μεγάλο μπαλκόνι με μαρμάρινο δάπεδο που βλέπει την θάλασσα  και τον τεράστιο κήπο.
Χαρακτηριστικό μίας από των πολλών αρχιτεκτονικών καινοτομιών είναι ότι στον πρώτο όροφο υπάρχει βατήρας που επικοινωνεί με τα υπνοδωμάτια και δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης με βουτιά στην πισίνα.
Στο ισόγειο υπάρχει  μια  ευρύχωρη τραπεζαρία, ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, η κουζίνα καθώς και ένα  μαρμάρινο wc επισκεπτών.
Η κουζίνα έχει μαρμάρινο δάπεδο και επιφάνειες από γρανίτη και είναι πλήρως εξοπλισμένη με διπλό ψυγείο, και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχει επίσης τη δική της είσοδο στην πίσω πλευρά του κήπου και έχει πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης.
Ο κάτω όροφος αποτελείται από ένα πολύ μεγάλο playroom, μια δεύτερη μεγάλη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια με en-suite μπάνιο, και πρόσβαση στον κήπο.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ,5 θέσεις στάθμευσης ,πόρτα ασφαλείας ,ασανσέρ, Bbq, αποθήκη ,συναγερμό ,ιντερνετ,playroom, σίτες,διπλά τζάμια, γεώτρηση, κλιματισμό ,boiler,πολλούς αποθηκευτικούς χώρους ,γήπεδο μπάσκετ 500τμ , πισίνα 220τμ .  Τιμή 2.400.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #4968

Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
642 m²
Quartos
3
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Informações de preço
Preço
€ 2.400.000
Preço por m²
3.738 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2003
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante