Apartamento T2 Λεβαδειάς 15, 115 27 Αθήνα, Nosokomeio Pedon, Goudi

GoudiΛεβαδειάς 15, 115 27 Αθήνα
€ 290.000
3 quartos
104 m²
1 casa de banho
Andar 4
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 28/06/2024
Descrição

referência: EK-6798423

Κατάλληλο και για ιατρείο, διαμπερές οροφοδιαμέρισμα στο Γουδή, πωλείται από ιδιώτη (δίχως μεσιτική αμοιβή) απέναντι από το Νοσοκομείο Παίδων δίπλα σε πάρκο με πράσινο.

Φωτεινό, ήσυχο, με εξαιρετική διαρρύθμιση, μεγάλους χώρους, ψηλά ταβάνια, θέα στο βουνό από το μπροστά μπαλκόνι, τα πίσω μπαλκόνια βλέπουν επίσης μακριά.

2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, σαλόνι, ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα που μπορεί να γίνει 3ο δωμάτιο, μεγάλος χώρος υποδοχής με δυνατότητα να διαμορφωθεί σε κουζίνα, μικρό αποθηκάκι πάνω από το μπάνιο, μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια αλουμινίου (παλαιού τύπου) + 1 ξύλινη που πρέπει να αλλαχτεί, θυροτηλεόραση, οπτική ίνα έτοιμη για το ίντερνετ, νυχτερινό ρεύμα.

Είναι βαμμένο και χρήζει ανακαίνισης αλλά είναι και κατοικήσιμο ως έχει.

Στην πολυκατοικία ζει ιδιοκτήτης που αναλαμβάνει ανακαινίσεις και μπορεί, αν το επιθυμείτε, να αναλάβει το διαμέρισμα και να το φτιάξει εξαιρετικό όπως έχει κάνει το δικό του, δηλαδή 3 δωμάτια με μπάνιο+WC.

Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση όπως ιατρείο, κατάλληλο και για οικογένειες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη, σε ήσυχη πολυκατοικία 6 ορόφων που είναι σε καλή κατάσταση και περιποιημένη. 15 λεπτά περπάτημα για το μετρό Αμπελοκήπων, 3 λεπτά από τον σταθμό Γουδή της γραμμής 4 του μετρό που θα ολοκληρωθεί εν καιρώ.

Επενδυτική Δυναμική: Το Γουδή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μετά τις 6μμ ώρα Ελλάδος.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
104 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Custos
preço
€ 290.000
Eficiência energética
ano de construção
1974
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado