1/25

Vivenda familiar Καρύνια, Mina, Oitilos

OitilosΚαρύνια
€ 370.000
5 quartos
368 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 30/07/2024
Descrição

referência: 3-342


Ένα μοναδικό συγκρότημα κτιρίων σε οικόπεδο 17000 τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα όμορφα ιστορικά κτίρια βρίσκονται σε ένα ειδυλλιακό ορεινό τοπίο στην καρδιά της Λακωνικής Μάνης.

Ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι 341 τετραγωνικών μέτρων, ένα συγκρότημα από ισόγεια κτίρια και ένας πέτρινος πύργος 200 ετών, αποτελούν την αξεπέραστη ομορφιά αυτού του συγκροτήματος.

Το παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι αποτελείται από δύο σπίτια, ένα στο ισόγειο και ένα στον πρώτο όροφο. Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με σοφίτα, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δύο μεγάλους χώρους καθιστικού που μπορούν να μετατραπούν σε ό,τι επιθυμεί κανείς, καθώς και δύο ημιυπαίθριους χώρους. Ο πρώτος όροφος, σχεδόν παρόμοιος με το ισόγειο, αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια ανοιχτή κουζίνα με καθιστικό, ένα μεγάλο σαλόνι και δύο ημιυπαίθριους χώρους, εκ των οποίων ο ένας είναι στεγασμένος ώστε να μένετε σε εξωτερικούς χώρους απολαμβάνοντας κάθε στιγμή αυτή την όμορφη περιοχή, ακόμα κι αν ο καιρός επιβάλλει διαφορετικά.

Αυτή η κατοικία είναι μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία αφού μπορεί να μετατραπεί σε ένα μοναδικό συγκρότημα κατοικιών 1100 τετραγωνικών μέτρων συνολικά, εάν κάποιος αποφασίσει να ανακαινίσει τα υπάρχοντα κτίρια.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είτε για συγκρότημα κατοικιών είτε για ιδιωτική κατοικία, αυτό το ακίνητο μπορεί να είναι ο προσωπικός παράδεισος κάποιου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
368 m²
Quartos
5
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 370.000
Preço por m²
1.005 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1950
  • Estado

    A reestruturar
  • Aquecimento

    Individualizado, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Livre
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante