Apartamento T1 Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Analipsi, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΛεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
€ 140.000
2 quartos
45 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 05/06/2024
Descrição

referência: Τ1117

Τοποθεσία: Β. Όλγας - Ανάληψη


Πωλείται: Λουξ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα 45 τ.μ., πολυτελέστατη, στον 1ο όροφο με ασανσέρ και αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, φρεσκοβαμμένο και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι και σίτες.

Ανακαλύψτε τη μαγεία της διαμονής σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Αυτή η γκαρσονιέρα έχει σχεδιαστεί με υψηλή αισθητική και ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για φοιτητές και εργαζόμενους. Η αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου εξασφαλίζει άνεση και οικονομία, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές και τα μοντέρνα έπιπλα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η τοποθεσία της γκαρσονιέρας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά σε όλες τις ανέσεις της πόλης. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς και μια υπέροχη επιλογή για ιδιοκατοίκηση. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική πρόταση!

Τιμή: 140.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #Τ1117



Σχετικά με την Tzemis Real Estate:

Η Tzemis Real Estate έχει την έδρα της στην Τσιμισκή 77, στον 5ο όροφο. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην αγορά και πώληση οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μας αποτελείται από τους πιο καταρτισμένους, γνώστες και αποτελεσματικούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη. Με άριστη γνώση των τιμών και των τάσεων της αγοράς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στις ανάγκες σας για ακίνητη περιουσία.

Στοιχεία Επικοινωνίας:


  • Θεόδωρος Τζέμης


Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
45 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 140.000
Eficiência energética
ano de construção
1960
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante