Duplex, nova, 144 m², Centro, Pylaia

Pylaia
€ 367.000
5 quartos
144 m²
3+ casas de banho
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 02/06/2024
Descrição

referência: M 01

Υπό κατασκευή μεζονέτα ισογείου & 1ου οροφου με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές . Η ενεργειακή κλάση είναι Α++ και είναι μοναδική . αντλία θερμότητας και φωτοβολταϊκά πάνελ (net metering). Πλήρης ενεργειακή ανεξαρτησία σπιτιού, καθώς το κάθε σπίτι θα παράγει περισσότερο από το ρεύμα που καταναλώνει για συσκευές, θέρμανση κ.α.
Μέγιστη θερμαντική απόδοση με μηδενικές απώλειες μέσω ενδοδαπέδιας θέρμανσης με αντλία θερμότητας, smart θερμοστάτες χώρου με απομακρυσμένο χειρισμό. Ενεργειακά κουφώματα, μέγιστης ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Προηγμένο, ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης κτιρίου με τον συνδυασμό λιθοσωμάτων. Smart σύστημα θυροτηλεόρασης με απομακρυσμένο χειρισμό και σύστημα συναγερμού.
Η μεζονέτα έχει μεικτό Εμβαδόν 144,41 και καθαρή επιφάνεια 125,57 τμ . Το ισόγειο αποτελείται απο μεγάλη σάλο τραπεζαρία , κουζίνα , ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο και wc .Προσβαση στον κήπο από το σαλόνι καθώς και από την κουζίνα . Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωματια , το ένα με walking in closet , και δυο μπάνια .Ολα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι .
Θέση στάθμευσης
Υπαίθρια, στεγαζώμενη θέση στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης σε χώρο του οικοπέδου, με παροχή για φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Κτίριο με προδιαγραφές και σεβασμό προς Α.Μ.Ε.Α.
Μελέτη εξωτερικής πρόσβασης και εσωτερικών χώρων για εύκολη και φιλική πρόσβαση σε αμαξίδια. Οι ανελκυστήρες προσγειώνονται σε όλους τους ορόφους του κτιρίου ακόμα και στις αποθήκες.

Ιδιωτική, προσωπική αποθήκη.
Αποθήκη αποκλειστικής χρήσης για χρήση του ιδιοκτήτη της εκάστοτε ιδιοκτησίας.

Ιδανική τοποθεσία
Ιδανική τοποθεσία σε έναν από τους κόμβους με τη μεγαλύτερη αλλαγή και πρόσβαση σε οδικά δίκτυα του έργου flyover της περιφερειακής οδού και πρόσβαση σε όλους σχεδόν τους οδικούς άξονες της πόλης. Ήρεμη, ασφαλή γειτονιά με πρόσβαση σε supermarket, φαρμακεία, φούρνο, εστιατόρια και συγκοινωνία χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου. Οικιστική περιοχή, ιδανική για οικογένειες, παιδιά και κατοικίδια. Θέα στο βουνό του Πανοράματος και στο Σέιχ Σου.
Ιδανικο και για Golden visa
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
144 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 367.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado com bomba de calor
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante