Apartamento T3 Υψηλάντου 3, 152 35, Βριλήσσια, Ano Vrilissia, Vrilissia

VrilissiaΥψηλάντου 3, 152 35, Βριλήσσια
€ 365.000
4 quartos
207 m²
2 casas de banho
Andar r/c
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 01/07/2024
Descrição

referência: 1-1293

Κωδικός ακινήτου: 1-1293 - Βριλήσσια Άνω Βριλήσσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 207 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1981 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 50 τ.μ. - Τιμή: 365.000 €
Σε πολύ ωραίο σημείο των Ανω Βριλησσίων πωλείται διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 153τμ με ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα 54τμ. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπερυψωμένο ισόγειο τριπλοκατοικίας. Καταασκευάστηκε το 1981, σε οικόπεδο 500τμ. Ειναι τρίφατσο, πολύ φωτεινό και με άνετους χώρους. Αποτελείται απο πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή ευρύχωρη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και δυο μπάνια. Τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα με ξύλο, πλακάκι και μάρμαρο. Τα κουφώματα αλουμνίου, η θέρμανση με ατομικό καυστήρα πετρελαίου. Περιμετρικά υπάρχουν βεράντες με θέα στον κήπο και στην πίσω πλευρά οι χώροι στάθμευσης των αυτοκινήτων. Το ακίνητο εχει ως παρακολούθημα ενα αυτόνομο ημιυπογείου 54τμ με δυο εισόδους: από το κλιμακοστάσιο και από τον κήπο. Το διαμέρισμα-studio αποτελείται από εναν ενιαίο χώρο γωνιακό  με μεγάλα παράθυρα για δωμάτιο - living room με τζάκι, έναν διαχωρισμένο χώρο με κουζίνα και ενα μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει μια  ανοιχτή θέση στάθμευσης.
Βρίσκεται πολύ κοντά στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής (Πεντέλης, Αναπαύσεως)  στην αγορά, super market, δημόσια σχολεία, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και μόλις 2km απο το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και 2,5km απο τον κόμβο της Πεντέλης (προαστιακός και Αττική οδός). 

|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
207 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 365.000
Eficiência energética
ano de construção
1981
estado
A reestruturar
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante