Sótão Έκτορος 7, 551 34, Καλαμαριά, Centro, Calamária

CalamáriaΈκτορος 7, 551 34, Καλαμαριά
€ 350.000
3 quartos
110 m²
2 casas de banho
Andar 7
Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 04/06/2024
Descrição

referência: 1-71


AKINHTO ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ GOLDEN VISA

Κωδικός ακινήτου  : 1-70 -   ΠΩΛΕΙΤΑΙ οροφοδιαμέρισμα στον 7ο όροφο, ρετιρέ, στην περιοχή Καλαμαριά Κηφισιά. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 110 τ.μ. μικτά και 96 τ.μ. καθαρά. Είναι διαμπερές, πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο, με απεριόριστη θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα με μοντέρνο ενεργειακό τζάκι και έπιπλο κουζίνας τελευταίας τεχνολογίας με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει 3 άνετες βεράντες που περιβάλλουν το ακίνητο, προσφέροντας θέα σε όλες τις κατευθύνσεις. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκι και τα κουφώματα είναι συνθετικά.

Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα πολυτελές μπάνιο με ψηφίδα, μπανιέρα με τζακούζι, 2 νιπτήρες και ένα WC, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Laundry room.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη 7 τ.μ. στο υπόγειο, θωρακισμένη εξώπορτα και μία αποκλειστική θέση στάθμευσης που εξυπηρετεί δύο αυτοκίνητα.

Η πολυκατοικία βρίσκεται κοντά σε παιδική χαρά, πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, σχολεία και άλλες ανέσεις.

Το ακίνητο είναι μισθωμένο με τιμή ενοικίου 1500€ για 2 έτη και παραδίδεται επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. TIMH : 350000€


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venda
tipologia
Sótão
superfície
110 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
7° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 350.000
despesas de condomínio
€ 25/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Opções adicionais

Contactar o anunciante