Duplex 190 m², Neoxori, Githeio

Githeio
€ 495.000
3 quartos
190 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 04/06/2024
Descrição

referência: W-02USUN

Η υπέροχη αυτή ημιτελής πετρόχτιστη μεζονέτα των 190 τ.μ στον Αγερανό της Πελοποννήσου, είναι άριστα τοποθετημένη στον παραδοσιακό οικισμό της περιοχής. Το ακίνητο του 2012, σε οικόπεδο 4.300 τμ και με πανοραμική θέα στη θάλασσα, απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία.
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο, συναντάμε σε ενιαίο, μεγάλο χώρο το σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας σοφίτας.
Στον 1ο επίπεδο, συναντάμε 2 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα είναι master bedroom και το άλλο έχει τη δική του είσοδο), 1 μπάνιο και την βεράντα με θέα.
Το υπόγειο, είναι ενιαίος χώρος ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί σε play room ή γυμναστήριο.
Η έξυπνη σχεδίαση της μονοκατοικίας, μεγιστοποιεί τον χώρο και την ιδιωτικότητα στο εσωτερικό, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες.

Τo ακίνητο περιμένει τους νέους ιδιοκτήτες του, για να το τελειοποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Αγερανός είναι ένας μαγευτικός προορισμός που συνδυάζει τον πολιτισμό με την φυσική ομορφιά, ενώ χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ανατολικής Μάνης Πελοποννήσου.
Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν ακίνητα με μοναδικό χαρακτήρα. Οι παραδοσιακές κατοικίες, τα πέτρινα αρχοντικά και οι μοναδικές αυλές προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό της φύσης και του γαλάζιου ορίζοντα. Τέλος, υπάρχει πληθώρα εστιατορίων μπαρ και καταστημάτων τόσο στον Αγερανό, όσο και σε κοντινές τοποθεσίες όπως το Γύθειο, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία.

Αποστάσεις:
Σε απόσταση μόλις 19 χλμ βρίσκεται η ιστορική Αρεόπολη, στα 15 χλμ το μαγευτικό Λιμένι με τα γαλαζοπράσινα νερά του, στα 15 χλμ το Γύθειο, ενώ η Αθήνα απέχει 285 χλμ ( οδικώς 3 ώρες)
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
190 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 495.000
Eficiência energética
ano de construção
2012
aquecimento
Centralizado, alimentado a lenha
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante