Apartamento T1 Τραπεζούντος 17, Αξιούπολη, Ελλάδα, Centro, Axioupoli

AxioupoliΤραπεζούντος 17, Αξιούπολη, Ελλάδα
€ 42.000
2 quartos
50 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Anúncio atualizado em 26/06/2024
Descrição

referência: 1-109

Κωδικός ακινήτου: 1-109 - Αξιούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. σε οικόπεδο 714 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2006 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 42.000 €
Σε μία πολύ όμορφη περιοχή της Αξιούπολης με πανοραμική θέα , κοντά στο κέντρο της πόλης πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με ευρύχωρα μπαλκόνια , φωτεινό, ευήλιο, ευάερο σε μία  καλαίσθητη οικοδομή κατασκευής του 2006.  Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού , ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Η καλή διαρρύθμιση του διαμερίσματος επιτρέπει την ανάπτυξη  χώρου μελέτης ή εργασίας στο ευρύχωρο καθιστικό και ενός επιπλέον αποθηκευτικού χώρου μέσα στο διαμέρισμα,. Διαθέτει δάπεδα από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες, ατομικό καυστήρα  πετρελαίου, ανελκυστήρα(ασανσέρ), ανοιχτό χώρο στάθμευσης και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τράπεζα, στάση λεωφορείου και  καταστήματα τροφίμων .
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο. Για την υπόδειξη του ακινήτου ορίζεται το ποσό των 10 ευρώ με ΦΠΑ. Υποδείξεις μόνο κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοπροσωπίας. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου που θα του ζητηθεί.


Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο και
άλλα παρόμοια ακίνητα μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.newoptionrealestate.com

NEW OPTION- REAL ESTATE
Μεγάλου Αλεξάνδρου 37 – Πολύκαστρο N.Κιλκίς

Τ: + 30 2343 110282
 


Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
50 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 42.000
despesas de condomínio
€ 15/mês
Eficiência energética
ano de construção
2006
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante