1/3

Apartamento T2 novo, primeiro andar, Agios Artemios, Pagkrati

Pagkrati
€ 260.000
3 quartos
70 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 05/06/2024
Descrição

referência: W-02W07B

Στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου και ειδικότερα στα όρια του Αγίου Αρτεμίου δίπλα στην μεγάλη αγορά της οδού Φιλολάου σε έναν ήσυχο δρόμο, η γεμάτη ζωή δραστηριότητα της περιοχής και σε απόσταση 1.000μ από τον σταθμό μετρό του Αγ. Ιωάννη, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα των 70 τ.μ.. Όσον αφορά τη διαρρύθμιση διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα WC, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη και parking. Η κατασκευή του θα γίνει σύμφωνα με τις νέες διατάξεις ενεργειακής κάλυψης. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία νεόδμητη πολυκατοικία που θα ολοκληρωθεί το αργότερο τον Σεπτέμβριο 2025. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής καθώς και για επένδυση σε μία περιοχή πολύ κοντά στο Κέντρο της Αθήνας .
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
1
Elevador
Sim
Superfície
70 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 260.000
Preço por m²
3.714 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2025
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante