Sótão Κέντρο Θεσσαλονίκης, Dioikitirio, Salónica - Centro

Salónica - CentroΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 235.000
3 quartos
72 m²
2 casas de banho
Andar 8
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 06/06/2024
Descrição

referência: 965778

Πωλείται ριζικά ανακαινισμένο διαμέρισμα 72τμ., πίσω από το Υπουργείο, στον 8ο όροφο με ασανσέρ, με βεράντα 50τμ και θέα σε όλο τον Θερμαϊκό και ολόκληρη την πόλη. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (το ένα master bedroom με ξεχωριστό βεστιάριο και μπάνιο) το καθένα με δική του ντουλάπα, δεύτερο μπάνιο και μεγάλη σαλοκουζίνα με πολυτελή ντουλάπια και σύγχρονης αρχιτεκτονικής σχεδιασμό. Επίσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό αέριο, air condition 12000 BTU και εξωτερικά κουφώματα PVC, 2πλου υαλοπίνακα με σίτες. Στην βεράντα υπάρχει ηλεκτρική τέντα με αντιανεμικό αισθητήρα και μεγάλα ξύλινα καθίσματα με ζαρντινιέρες ,ξύλινα παγκάκια, που κάθεσαι και μπορείς να απολαύσεις την θέα στον Θερμαϊκό και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Έχει γίνει τοποθέτηση θερμομόνωσης σε όλες τις επιφάνειες και διπλής στρώσης υγρομόνωσης και κατατάσσεται σε Β’ ενεργειακή κλάση. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο στο κέντρο της πόλης, δίπλα σε αστικές συγκοινωνίες και εμπορικά καταστήματα και σε απόσταση 1.000μ από την θάλασσα. Ιδανικό για κατοικία ή για επένδυση. Τιμή: €235.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
72 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
8° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 235.000
Eficiência energética
ano de construção
1955
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante