Vila familiar Κολοκοτρώνη, Καμάρες 250 09, Ελλάδα, Kamares, Erineo

ErineoΚολοκοτρώνη, Καμάρες 250 09, Ελλάδα
€ 600.000
5+ quartos
320 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Anúncio atualizado em 06/06/2024
Descrição

referência: 652575

Πολυτελής Βίλα 320τ.μ. στο Ερίνεο, Μπούκα

Ανακαλύψτε αυτή την εξαιρετική, πολυτελή βίλα 320τ.μ., μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, στην πανέμορφη περιοχή Μπούκα του Ερινέου. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα καταπράσινο οικόπεδο 4500τ.μ. με μεγάλα δέντρα όπως πλατάνια, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.

Περιγραφή Ακινήτου

Η βίλα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και εκτείνεται σε 4 επίπεδα, παρέχοντας άπλετο χώρο και άνεση. Αποτελείται από 8 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 3 άνετα σαλόνια, 4 μπάνια και 3 WC. Είναι επιπλωμένη και έτοιμη να υποδεχθεί την οικογένειά σας.

Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Κατασκευασμένη το 1993, η βίλα προσφέρει ωραία θέα και διαθέτει μια μεγάλη πισίνα για στιγμές χαλάρωσης. Οι εξωτερικές θέσεις στάθμευσης εξυπηρετούν έως 4 οχήματα. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, συναγερμό και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Διαρρύθμιση Χώρων Ισόγειο: 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη. Υπερυψωμένο Ισόγειο: Σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο. 1ος Α Επίπεδο: Σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο. 1ος Β Επίπεδο: 3 υπνοδωμάτια (το 1 master), μπάνιο. Τοποθεσία

Η βίλα βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της περιοχής. Η καταπράσινη φύση γύρω από το ακίνητο δημιουργεί ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον, ιδανικό για οικογένειες και για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.

Τιμή και Πληροφορίες

Αυτή η μοναδική πολυτελής βίλα διατίθεται στην τιμή των 600.000€. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον Κωδικό Ακινήτου: #652575.

Γιατί να Επιλέξετε Αυτήν τη Βίλα

Αν αναζητάτε μια πολυτελή, ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη βίλα κοντά στη θάλασσα, αυτή η βίλα στο Ερίνεο, Μπούκα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
320 m²
quartos
5+ (8 quartos, 4 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
4 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Piscina
Mobilado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 600.000
Eficiência energética
ano de construção
1993
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante